Loading!
Auto's

Kamperen voor rijken: deze luxemobilhome heeft een jacuzzi en een helikopter op zijn dak

Luxe camper
Wie een mobilhome te krap vindt, is duidelijk nog niet met de Elysium van techbedrijf Furrion op reis geweest. Deze luxueuze bolide is bijna 14 meter lang en heeft een jacuzzi en een helikopter op zijn dak. Het prijskaartje is helaas navenant: 2,5 miljoen dollar (2,3 miljoen euro).

Luxa camper
Afb: Zelfs een jacuzi ontbreekt aan deze camper niet.

Wie aan claustrofobie lijdt hoeft zich in deze mobilhome geen zorgen te maken, want aan ruimte is er geen gebrek. De wagen is voorzien van een keuken, een haard, een douche en een toilet. En op de gigantische 75 inch schermen kan je genieten van je favoriete series.”De Elysium is niet alleen een luxevoertuig, hij laat ons ook toe om producten tentoon te stellen die je ook in een huis kan gebruiken”, vertelt Matt Fidler, marketingbaas bij Furrion. “De consument zal kunnen genieten van een ruim aanbod van technologische hoogstandjes in strakke, moderne designs.”

Door: Arno Van Hauwermeiren Bronmateriaal: Tech Insider; The Sun

Alle inhoud in deze video is eigendom van hun respectievelijke auteursrechtseigenaars. Deze video is alleen voor educatieve doeleinden. Deze video is gemaakt om studenten en future-transport enthousiasten te helpen om gemakkelijk kennis te vergaren over de bestaande technieken in Futere transport.