Loading!
NieuwsWatertransport

LCS Independence: Het schip van de toekomst

In combinatie met een breed scala aan wapens, artillerie en raketten, is dit schip in staat om de taken van het beschermen van kustgebieden en het bestrijden van kleine vijandelijke schepen volledig uit te voeren.

De Independece is een kust gevechtsschip klasse ontwikkeld door General Dynamics en Austal voor de Amerikaanse marine.

Het ontwerp van de grote trimaran maakt dit schip erg ongebruikelijk, het vergroot zijn mogelijkheden, capaciteit en snelheid enorm.

In combinatie met een breed scala aan wapens, artillerie en raketten, is het schip in staat om de taken van het beschermen van kustgebieden en het bestrijden van kleine vijandelijke schepen volledig uit te voeren.

Aanvankelijk produceerden bedrijven in het kader van de US NAVY-aanbesteding 2 schepen van deze klasse. Na ze te hebben geadopteerd en hun vooruitzichten te hebben bevestigd, bestelde de vloot een extra partij schepen, waarvan er tegen 2020 al 11 eenheden in dienst zijn.

Door: Funny-VehicleVideo en bron: Horizon

Alle inhoud in deze video is eigendom van hun respectievelijke auteursrechtseigenaars. Deze video is alleen voor educatieve doeleinden. Deze video is gemaakt om studenten en robo-enthousiasten te helpen om gemakkelijk kennis te vergaren over de bestaande technieken in future transport.